Ayurvediska medicin handlar om balans. Vi behandlar inte bara kroppen, utan även psyke och ande är lika viktiga att ta hänsyn till. Målet är att förebygga sjukdom och uppnå hälsa. Så även om du inte är sjuk kan du ändå ha glädje av Ayurvedisk medicin i din vardag.

Vad behöver just du?

Begreppen Vata, Pitta och Kapha är kända även av oss i västvärlden. Det är energier som påverkar oss och vi ligger ofta nära någon av dem. Det betyder att alla är unika och reagerar på sjukdom och händelser på olika sätt. Detta är något som finns med i den Ayurvediska medicinen och behandlingen.

Produkter från naturen

Eftersom Ayurvedisk medicin utgår från helheten och människan så är det läkemedel och produkter från naturen som är det som hjälper. Här kan du hitta både det som förebygger och ger bättre hälsa i allmänhet, och även specifika medel för problem och sjukdom, som vitlökskapslar mot förkylning. Köp hem det du behöver så att du är redo. Om något händer i ditt liv som gör att du hamnar i obalans. Eller som förebyggande om du vet att du kommer ha en stressig period framför dig och vill ge dig själv de bästa förutsättningarna.