Du kanske har gamla smycken som du inte längre använder. Eller så har du smycken som du aldrig har använt. Oavsett vilket – om dina smycken är gjorda av guld kan du enkelt få in lite extra pengar genom att sälja dem. Att ha guldsmycken som inte kommer till användning gör ingen glad.

Om du vill sälja

Oavsett om du har guldsmycken eller guld i någon annan form så går det att sälja. När du har bestämt dig för att sälja online och har skickat iväg ditt guld så har processen börjat. När ditt guld har vägts och karathalten har testats vet köparen hur stor ersättning du har rätt till. Dessutom sker utbetalningen till ditt bankkonto inom 24 timmar efter att guldet har ankommit till köparen. Detta gör att det är ett bra sätt att få in pengar på kontot snabbt, om du skulle vara i behov av det.

Enkelt och säkert

Genom att beställa en guldpåse online är det enkelt för dig att skicka iväg dina guldsmycken. Glöm inte bort att skicka guldet rekommenderat. Att skicka ett brev rekommenderat gör att det är försäkrat under hela resan. Klicka här om du vill veta mer om hur enkelt det är att sälja ditt oönskade guld.