Guldpriset är något som skjutit i höjden det senaste året. Det har lett till stora och små investeringar för många människor. I och med att guldpriset ökat, är det också fler som ser chansen att sälja. Vid sidan av det, finns de som behöver sälja eftersom de har ett behov av att få loss pengar.

Hur det än ligger till, kan du idag göra affärerna direkt online. Det är bara att skicka efter en guldpåse och sedan skicka in ditt guld för att få pengarna inom 24 timmar. Internet har öppnat enorma möjligheter, vilket idag innebär att vi kan utföra saker mycket enklare.

Viktigt att tänka på när du säljer ditt guld online

Om du tidigare gick till en guldsmed eller en pantbank, såg du alltid till att fråga och välja den som gav dig högst pris. Givetvis, är det något du också ska göra online. Att vara uppmärksam och noggrann är något du alltid tjänar på. När du skickar guld du ska sälja online, behöver du också tänka på:

  • Att kontrollera att företaget är registrerat och tydligt visar sina kontaktuppgifter och liknande.
  • Det på nätet finns ett flertal olika mått på hur seriöst ett företag är. Se på ett företags omdöme på Trustpilot. Det tjänar du på.