Vi är duktiga på att köpa nya prylar. Kläder, skor, väskor och andra accessoarer. Hela samhället har köpfrossa oavsett om man har råd eller inte.

Och om vi inte skulle ha pengar till att just där och då köpa det vi vill ha, eller vi skulle tycker oss behöva då finns snabblån eller avbetalningar lättillgängliga, så att vi inte behöver vänta på den där prylen vi går och trånar efter i smyg. Dem flesta gör dagligen åtminstone ett inköp. Vi lägger pengar på allt möjligt onödigt prål.

En sak vi inte sällan glömmer är något vi alla världen över använder dagligen. Täcke och kudde.

Det går inte att ligga och mysa i sängen utan ett skönt täcke och några väl utvalda kuddar, perfekta enbart för dig. Detta till trots byter vi inte alls lika ofta ut våra sängkläder som vi borde. Du kan ta en titt på nätet för att hitta sängkläder. Det finns egentligen ingen skönare känsla än den när du kommer hem efter arbetet, allt matstök, disk och undanplockning efter allt är avklarat.

När du är nyduschad, ombytt till dina skönaste sovplagg och sätter dig på sängen. Låter tofflorna släppa från fötterna, lägger upp benen och lutar dig ner. Myser in huvudet riktigt i kudden och äntligen slappnar av i hela kroppen.